Loading image
Title Image

Online-marketing

Uw website hoog op de resultatenpagina van Google. Met hordes écht geïnteresseerde bezoekers.
Buro van Amstel is specialist in krachtige zoekmachineoptimalisatie en online-marketing.

Of dacht u dat die interessante reclamemaker toevallig op die site verscheen?

Er bestaan twee effectieve methodes om de vindbaarheid van uw website te optimaliseren: door slimme teksten, links en structuren (SEO) en door strategisch te adverteren (SEA). Het rendement is verbluffend.

SEO

Search Engine Optimization speelt zich voornamelijk af in uw site. Vooral de tekstuele inhoud, opbouw en zorgvuldig gekozen zoektermen hebben invloed op de waardering van zoekmachines.

Landingspagina’s

Daarnaast zijn hoogwaardige landingspagina’s van belang. Deze speciale webpagina’s zijn gericht op specifieke zoekopdrachten en dragen dubbel bij aan online succes:

  • Landingspagina’s verhogen de vindbaarheid van uw website
  • Landingspagina’s geven de bezoeker direct het gevoel bij het juiste adres te zijn beland!
meer weten?

Linkbuilding

Ook de aanwezigheid van links stimuleren een hoge ranking door zoekmachines. Het gaat hierbij om handig gebruik van interne links (tussen pagina’s binnen uw website) en externe links (van en naar relevante andere websites).

SEA – Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines,

is de superefficiënte aanvulling op zoekmachine optimalisatie:

Uw advertentie verschijnt alleen wanneer iemand zoekt op een relevante zoekterm: doorklikkers zijn dus alleen echt geïnteresseerde bezoekers.

De invulling is flexibel en de resultaten zijn 100% meetbaar. Wilt u meer klanten, dan verhoogt u het budget; loopt het storm, dan verlaagt u de inzet á la minute.

U krijgt antwoord op waardevolle marketingvragen: Zoekt mijn klant op ‘snelle levering’ of juist op ‘goedkoop’? Met hoeveel concurrerende websites deel ik een bepaald zoekwoord?

Wilt u ook meer potentiële klanten naar uw site leiden met maximale kans op de gewenste actie? Vraag ons gerust om nadere uitleg. Hebt al een website maar twijfelt u aan de zoekmachineoptimalisatie? Of wilt u een campagne opzetten met Google AdWords? Wij geven u graag advies om met korte klappen grote vooruitgang te boeken.

Google AdWords

AdWords blijft de toon voeren als het gaat om online adverteren. Wat zijn de voordelen van een AdWords campagne?

Flexibiliteit

Doelgerichte marketinguitgaven: vindbaar zijn wanneer de klant er behoefte aan heeft. U bereikt precies die mensen die zoeken naar uw product of dienst.

Flexibel inzetbaar: eenvoudig uw advertenties maken en bewerken. Uw nieuwe advertenties worden snel op Google weergegeven. Lokaal of regionaal.

Controle

Volledige controle hebben over uw reclamebudget: u bepaalt zelf hoeveel budget u per dag uitgeeft.

Meetbare resultaten: u betaalt alleen voor de bezoekers die op uw advertentie klikken.

Een AdWords campagne die werkt? Vraag ons om advies.

meer weten?

Versterkende werking

Hoge scores in zowel betaalde als onbetaalde zoekmachineresultaten versterken elkaar. Het is dus belangrijk dat de zoektermen tactisch worden ingezet. Het gebruik van landingspagina’s die sterk scoren op deze zoektermen, verhoogt de vindbaarheid.

Rendement met goede zoekwoorden

Voor het slagen met AdWords is het gebruik van de juiste zoekwoorden, gericht op uw doelgroep, uiteraard essentieel. Met onze expertise kunnen wij voor u analyseren welk rendement er voor u te halen valt en met welke zoekwoorden. Buro van Amstel is dé specialist voor het opzetten van een nieuwe campagne of het optimaliseren van uw huidige AdWords campagne.

Wij realiseren alles

Buro van Amstel realiseert alles in eigen huis. Concept, vormgeving, drukwerk, websites, online marketing en alle andere vormen van reclame.

Laat u verrassen

Efficiëntie en kwaliteit van A tot Z. En natuurlijk het gemak van een specialist die graag meedenkt. En waarbij direct contact vanzelfsprekend is.

Laat u verrassen door de verhelderende combinatie van no-nonsens en pure creativiteit.

Voor elk doel en budget de beste online oplossing

Reclame

Efficiënt werken aan bekendheid, meer klanten, hogere omzet

Aandacht trekken en vasthouden.
Opvallen en imago kweken. Verleiden en aanzetten tot actie.
U hebt een doel, wij ontwikkelen de geschikte reclamemiddelen.

Lees meer

Drukwerk

Hoogste kwaliteit, scherpste prijs. Altijd de juiste drukker voor u.

Voor 90% procent van onze klanten kopen wij het drukwerk in. Dat zegt veel, zo niet alles over de mogelijkheden, de juiste oplossing tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer

Horeca

Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het ontwerpen en drukken voor de horeca.

Wij ontwerpen menukaarten, cadeaubonnen, servetten, placemats, bestekzakjes, doggybags en andere tafelaankleding voor de horeca.

Lees meer