Loading image

Webdesign

Steeds vaker is uw website het eerste contact met de potentiële relatie.
En u weet wat men zegt over de eerste indruk . . .

Daarom is goed webdesign zo belangrijk

Technische kennis en oneindig veel creativiteit. Buro van Amstel heeft de mix in huis voor webdesign dat voor u wérkt. Daaronder verstaan wij online oplossingen die helpen uw doelstellingen te halen. Van uitnodigende presentatie tot complete webshop.

Standaard

Hebt u genoeg aan een degelijke site zonder tierlantijnen maar mét uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan kunt u bij ons kiezen voor een website van Ziber, waarvan wij grafisch partner zijn. Ziber biedt vier interessante pakketten: Standaardsitelite, Webbly, Standaardsite en Sitehand.

Maatwerk

Wilt u een website met meer fantasie in ontwerp en structuur? Of wilt u extra opties als spellen, flitsende Flash-items of online facturering? Wij zetten uw wensen om in zuiver maatwerk.
De technische mogelijkheden van onder meer Joomla, WordPress, Drupal en Mambo bieden alle ruimte voor onze creatieve oplossingen.
Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor hosting, beeld en functionele webteksten. Want de juiste woorden zijn cruciaal voor optimale vindbaarheid in zoekmachines…

Onderhoud

Tot slot moet uw site worden onderhouden. Een extra nieuwsberichtje, een nieuw product, een verse personeelsfoto… Als u kiest voor gemak en zekerheid van actie, dan verzorgen wij het graag voor u. Houdt u het liever in eigen beheer, dan is dat met een CMS natuurlijk geen probleem!

Landingspagina’s

Landingspagina’s zijn een belangrijk onderdeel van een website. Ze hebben één duidelijk doel: bezoekers aanzetten tot actie. In vaktermen heet dit ‘conversie’:

 

• Download ons gratis e-book
• Schrijf in voor de nieuwsbrief
• Laat hier uw gegevens achter

 

Anders dan een homepage hoeft een landingspagina dus geen informatie of keuzemogelijkheden te bieden. Dat klinkt als een eenvoudige klus, maar schijn bedriegt.

Wat moet een goede landingspagina hebben?

 

  • pakkende titel
  • korte, overtuigende tekst
  • krachtig beeld
  • niet te missen call-to-action

 

Het succes van een landingspagina hangt ook samen een goede online marketingstrategie. Waarbij de juiste zoekwoorden belangrijk zijn, eventueel ondersteund door Google Adwords.

meer weten?

Hier komt Buro van Amstel om de hoek kijken. U vertelt ons wat uw specifieke conversiedoelen zijn en wij zetten onze kennis en kunde in om deze te realiseren. Het opzetten van slimme landingspagina’s kan hiervan onderdeel zijn.

 

Wilt u hierover meer weten, vul dan het contactformulier in of bel ons: 072-8500930.

Wij realiseren alles

Buro van Amstel realiseert alles in eigen huis. Concept, vormgeving, drukwerk, webdesign, online marketing en alle andere vormen van reclame.

Laat u verrassen

Efficiëntie en kwaliteit van A tot Z. En natuurlijk het gemak van een specialist die graag meedenkt. En waarbij direct contact vanzelfsprekend is.

Laat u verrassen door de verhelderende combinatie van no-nonsens en pure creativiteit.

Voor elk doel en budget!
Bel 072 850 09 30 voor de beste online oplossing

Reclame

Efficiënt werken aan bekendheid, meer klanten, hogere omzet

Aandacht trekken en vasthouden.
Opvallen en imago kweken. Verleiden en aanzetten tot actie.
U hebt een doel, wij ontwikkelen de geschikte reclamemiddelen.

Lees meer

Drukwerk

Hoogste kwaliteit, scherpste prijs. Altijd de juiste drukker voor u.

Voor 90% procent van onze klanten kopen wij het drukwerk in. Dat zegt veel, zo niet alles over de mogelijkheden, de juiste oplossing tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer

Horeca

Een boost voor uw zaak, tevreden gasten die bij u terugkomen

Opfrisser of compleet nieuw stijl- en promotieconcept: wij weten wat werkt in de horeca. Buro van Amstel denkt met u mee over naam, huisstijl, inrichting en mediastrategie. En wij ontwerpen alles wat u als horecaondernemer nodig heeft.

Lees meer