Loading image

Blog

Webdesign Road-trip gallery

  |   Design, website
V

oor elk doel en budget de beste online oplossing. Steeds vaker is uw website het eerste contact met een potentiële relatie. En u weet wat men zegt over de eerste indruk… Samen met ons zorgt u ervoor dat ie verpletterend is!

Steeds vaker is uw website (webdesign) het eerste contact met de potentiële relatie.
En u weet wat men zegt over de eerste indruk . . .

Samen met ons zorgt u ervoor dat ie verpletterend is!
Technische kennis en oneindig veel creativiteit. Buro van Amstel heeft de mix in huis voor een website die voor u wérkt. Daaronder verstaan wij online oplossingen die helpen uw doelstellingen te halen. Van uitnodigende presentatie tot complete webshop.

Wilt u een website met meer fantasie in ontwerp, structuur, menu of extra opties als spellen, flitsende Flash-items of online facturering, dan zetten wij uw wensen om in zuiver maatwerk.
De technische mogelijkheden van onder meer Joomla, WordPress, Drupal en Mambo bieden alle ruimte voor onze creatieve hersenspinsels.
Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor hosting, beeld en functionele webteksten. Want de juiste woorden zijn cruciaal voor optimale vindbaarheid in zoekmachines…

Tot slot moet uw site worden onderhouden. Een extra nieuwsberichtje, een nieuw product, een verse personeelsfoto… Als u kiest voor gemak en zekerheid van actie, dan verzorgen wij het graag voor u. Houdt het liever in eigen beheer, dan is dat met een CMS natuurlijk geen probleem!.